Mary Kay

Jag jobbar nu som fristående hudvårdskonsult åt Mary Kay. Om ni är intresserade av att ha en hudvårdsklass, där du bjuder hem 3-4personer, så får ni testa hudvården till ansiktet. Ha en lite mysig stund:) De kostar ingenting och det är inget köptvång!


Tveka inte att höra av er!


DU

Du finns i mina tankar varje sekund, du brukar besöka mina drömar. Varje natt du varit och besökt mig så vaknar jag upp med ett leende och jag känner mig varm. När jag tänker på dig blir jag glad och jag känner hur mitt hjärta fylls av något som jag inte vet vad det är än. Din doft är som gud och jag önskar att du vore min på heltid, så kunde jag sniffa på dig varje dag.

OJOJOJ

Shit vilken kväll igår asså... Igårkväll gick och la mig 8 på morgonen. Då började alkoholen gå ur min kropp tydligen. Då hade barnen redan klivit upp och var ute och lekte, ljuset sken genom fönstrerna och jag trodde aldrig att jag skulle kunde somna. Men sen såg jag de söta ögonen somna och jag log lite sen däcka jag på fem sekunder :)


Idag har jag varit och grattat  min bror som fyller år imorgon, jag gav han ett våffeljärn och tre kinderägg. Haha! :D

Imorgon är det skola, usch. Men bara fyra dagar kvar till lov :D


PUSS

Förlåt

Förlåt för att jag varit så inaktiv här på bloggen. Vart ett uppehåll nu efter jag varit borta i tre veckor, har så himla mycket att göra om dagarna så hinner inte alltid med. Menmen...


puss iaf

Fest igår

Igår hade vi en liten välkommenhemfest till mig. :) Det var runt 14st i min lilla lägenhet. haha! Men det var kul iaf. Synd att en viss person skulle förstöra allt genom att vara så idiotisk :( Nu har jag städat och torkat golven. Om en halvtimme kommer Oskar och hälsar på :) Trevligt :D

Vad gör alla på en söndag?

Hemma!

Är hemma nu efter tre veckor i England. Är fortfarande massa trött, men ställ gärna frågor =)


Puss

England

England gar bra, for de som undrar. England ar ett regnland xD Familjen ar jattesot och arbetet gar prima:D Fick en ny kassa idag, jag som nyss lart mig den gamla xD Men det gick bra :) Blev jag som fick lara alla andra tillslut. hehe.

Till helgen ska jag till Exiter och shoppa :D Har redan kopt 4 par skor... Blir nog fler ocksa..



Pusss och hej leverpastej :)

RSS 2.0